SaaS

Software as a Service (SaaS) is software die als online dienst wordt aangeboden. De gebruiker hoeft hierbij de software niet aan te schaffen, maar sluit op aanvraag een contract af voor een vast bedrag per maand. Op aanvraag een licentie-overeenkomst afsluiten, verlicht de last van de klant om op elk apparaat een applicatie te draaien.

Companies have woken up to the fact that people want outcomes, not ownership.
They want customized experiences, and they want continuous improvement, not planned obsolescence.
This isn’t a software story anymore. The table stakes have been raised for every industry.
Tien Tzuo
Founder and CEO, Zuora

Trends in SaaS

 
Steeds vaker wordt er gekozen voor een SaaS- oplossing in plaats van een traditionele on-premise oplossing. Een gemiddeld MKB heeft 20 SaaS abonnementen, dat is 4x zoveel dan 2 jaar geleden. Onderzoekbureau IDC voor SaaS verwacht een wereldwijde groei van 17,6% voor de komende 5 jaar, on-premise zal slechts met 3,1% toenemen.

TSMS en SaaS

TSMS is uitermate geschikt om als SaaS oplossing aan te bieden. Biedt u diensten aan als remote beheer en realtime monitoren van klantomgevingen of wilt u die gaan aanbieden, dan past TSMS prima in dat plaatje.
U logt dan in op de TSMS Server, waar u de netwerkomgeving van uw klanten kunt zien en monitoren. Uiteraard kunt u uw klanten ook toegang geven tot hun eigen netwerk, mocht dat binnen uw SLA vastgelegd zijn.
YPIL-Your process in line- “Een krachtige tool om zaken gesignaleerd te krijgen en zo pro-actiever te kunnen handelen, waardoor mijn SLA klant tevreden is over de response tijden.”

– Bas Roering, directeur YPIL, Your Process in Line –           lees meer …