Over ons

Triangle Solutions is in 2000 opgericht in Fryslân. Het uitgangspunt van de oprichters was een gebruikersvriendelijke en efficiënte tooling zou worden gemaakt, snel implementeerbaar, geen onnodige functies en geen dure consultancy. In samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen is gestart met de ontwikkeling van TSMS (Triangle Solutions Monitoring System), een monitoringtool. Grote pakketten met veel onnodige functies en lange of zelfs oneindige implementatietijd hadden op dat moment de overhand in deze markt.

De eerste klant van TSMS werd al in het eerste jaar geïmplementeerd. In de daaropvolgende jaren werd TSMS verder ontwikkeld en uitgebreid. Aanpassingen op verzoek van de klanten zorgen voor een effectieve en efficiënte bewaking, aangepast aan de klant zijn omgeving.

In 2008 werd ons gevraagd om een oplossing om het datagebruik in een bedrijf te monitoren. Na een enquête onder onze bestaande klanten en een uitgebreid marktonderzoek, concludeerden we dat er geen eenvoudige oplossingen waren voor het bewaken van het interne gegevensgebruik van bedrijven. In 2009 begon de ontwikkeling van onze nieuwe oplossing: VDSS (Vital Data Security System). Deze oplossing monitort gegevensmisbruik, en detecteert tevens ook het (onjuiste) gebruik van gegevens door werknemers en systeembeheerders.

MISSIE en VISIE

We bieden een flexibele oplossing, omdat geen enkele IT-omgeving identiek is. Onze oplossing TSMS is bedoeld voor organisaties die flexibel willen zijn in hun IT-monitoring en rapportage.
We willen een monitoringoplossing bieden:

  • zonder een lange / eindeloze implementatieduur
  • zonder dure consultancy
  • zonder onnodige functies
  • zonder verborgen kosten

TSMS is snel implementeerbaar, met instelbare functies en de mogelijkheid om op maat gemaakt te worden.TSMS biedt een monitoringoplossing voor de kritische klant, maar ook voor mensen met speciale vereisten en specifieke hardware.

In de toekomst zal TSMS haar klanten flexibiliteit en inzicht blijven bieden in hun IT-monitoring en rapportage. We zullen monitoring creëren aangepast aan unieke hardware en volledig op maat gemaakte oplossingen programmeren. Op deze manier ontwikkelen we onszelf en krijgen we nieuwe inzichten over monitoring.