TSMS 09.05.01

Deze nieuwe versie van TSMS creëert overzicht, heeft meer functionaliteiten en een grotere gebuiksvriendelijkheid in o.a. het dashboard en TSMS maps. Door de kleuren bij personal settings aan te passen, kun je een geheel nieuwe eigen uitstraling in de TSMS applicatie creëren.   Zie voor de complete changelog van 09.05.01 hier.

TSMS maps  
In TSMS maps kun je een visuele voorstelling van je netwerk laten zien. Alle componenten worden weergegeven door iconen, die tevens de status laten zien. Al je componenten worden met een icoontje weergegeven en hun status is meteen zichtbaar. Nieuw is dat bij het component voortaan ook de naam standaard wordt weergegeven en niet alleen bij hovering. Hierdoor is het maken van een overzicht van je netwerk een stuk eenvoudiger geworden, zoals onderstaand voorbeeld. 
Klik hier voor een instructievideo over het toevoegen van componenten in een map.

Creëer je eigen look bij de accountinstellingen
Het was altijd al mogelijk, maar we hebben de kleuren bij de personal settings uitgebreid en aangepast. Hierdoor kun je je eigen kleuren kiezen en dit wordt door heel TSMS doorgevoerd. Zo zullen de balken in de TSMS show, de iconen in TSMS maps en de gauges in het detailsscherm en dashboard worden aangepast in jouw kleurstelling. 

TSMS Dashboard
In de TSMS Dashboard kun je roterend de belangrijke gegevens van je eigen omgeving laten zien. Maar je kunt ook bv de website van een andere tooling erin opnemen. Het Dashboard is ontwikkeld voor het creëren van overzicht, waarna er makkelijk ingezoemd kan worden bij problemen.   Op verzoek van klanten hebben we deze feature uitgebreid. Als eerste kan de status van (belangrijke) netwerkomponenten nu worden weergegeven, dit kan de huidige status zijn of de grafiek van de afgelopen periode. Als er dan letterlijk een kink in de kabel zit, geven de grafieken dit meteen aan. Een andere uitbreiding is dat de TSMS Show, Maps en Notifications pagina’s toegevoegd kunnen worden als dashboard Item.