Managed Services Provider (MSP)

Managed Services is het overhevelen van IT-activiteiten naar een Managed Service Provider (MSP) met als doel een hogere efficiëntie en lagere kosten. MSP’s beheren de IT-activiteiten van een bedrijf als een service.

Groeimarkt

Volgens een recent rapport van Statista bedroeg de wereldwijde MSP-markt in 2019 een omzet van $ 185,9 miljard. Deze waarde zal naar verwachting in 2025 $ 356,24 miljard bedragen. Een groeimarkt dus met goede vooruitzichten en potentie voor bedrijven die met Managed Services starten of verder willen uitbreiden.

If you can make a sale, you can make a living.
If you make an investment of time and good service in a customer, you can make a fortune”
 
Jim Rhon
Author & Motivational Speaker

IT beheer en Managed Services

De ICT omgevingen (cloud, hybride of on-premise) van uw klanten monitoren en beheren kan prima met TSMS, zowel de hardware als netwerk componenten. Als MSP ontvangt u de Realtime-status rondom systeembronnen (schijf en geheugen capaciteit) en performance en belasting van het netwerk; het complete bedrijfsproces van de klant kan zo in kaart worden gebracht.

Door continu op afstand de klant zijn ICT in de gaten te houden, signaleert u mogelijke issues op tijd, zodat uw klant daar geen hinder van ondervindt. Hiermee kunt u garant staan voor de continuïteit van uw klant zijn ICT. De klant kan zelf inloggen in zijn eigen TSMS omgeving en vandaaruit rapporten genereren.

White label

TSMS kunt u ook als White label aanbieden. De User Interface en rapportages worden dan aangepast aan uw dienst of bedrijf, bedrijfslogo en kleuren. Zo kunt u uw klanten een optimaal en compleet IT beheer leveren in uw eigen huisstijl. Wij zorgen ervoor dat uw Managed Services geschikt zijn voor alle klanten in uw focus markt en voldoet aan uw klant zijn individuele wensen.