Klantreview: NHL Stenden Hogeschool

Bij de zoektocht naar een Monitoring tool voor de NHL Stenden Hogeschool kwam Meine Veld in contact met Aukje Weening van TSMS in Drachten. Na enkele gesprekken waren er meerdere redenen om TSMS aan te schaffen. Het enthousiasme van de medewerkers sprak erg aan en ook het invloed kunnen hebben op de ontwikkelingen. Daarnaast is het een Nederlands product. Cruciaal in de besluitvorming was echter wel dat de prijs niet te hoog mocht zijn. Dit was moeilijk te verdedigen geweest bij het management.

“Een Zwitsers zakmes op het gebied van monitoring en alarmering”

– Meine Veld, NHL Stenden Hogeschool-

Op de vraag wat TSMS de school heeft opgeleverd, antwoord Meine: ”een Zwitsers zakmes op het gebied van monitoring en alarmering, alle aspecten zijn even waardevol. Een simpel overzicht zonder toeters en bellen die veel handige en krachtige tools herbergt, met overzichten die je gemakkelijk kunt aanroepen.”

Een ander voordeel welke Meine ondervindt bij het gebruik van TSMS is de praktische opdeling in functiegroepen. Ook is er een flexibele toevoeging mogelijk van onderdelen die je wilt monitoren. Blij is hij ook met de recente toevoeging van dashboards, waarmee je kunt laten zien wat de status is van de apparatuur / processen e.d. van een specifieke belangengroep.

Meine zegt dan ook: “Ik zou zeker TSMS aanbevelen aan relaties, alleen blijft het moeilijk om de grote hoeveelheid van mogelijkheden kort en bondig te benoemen.”

Ook je eigen demonstratie met een TSMS concultant, vraag hem nu hier aan